ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων και συνεργειών, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης αναδεικνύει τον πολιτισμό ως μία από τις προτεραιότητές του. Προστασία και ανάδειξη μνημείων και επιλεκτικές παρεμβάσεις στον δημόσιο χώρο αποτελούν τον βασικό κορμό του σχεδιασμού του Ιδρύματος για την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

Τατόι

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης ανέλαβε τη χρηματοδότηση μελέτης αξιολόγησης και επικαιροποίησης των προτάσεων ανάδειξης, αξιοποίησης και διαχείρισης του Πρώην Βασιλικού Κτήματος στο Τατόι, με στόχο τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της λειτουργίας του ιστορικού χώρου, υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Συντριβάνι Ομόνοιας

Συμμετοχή στην ανάπλαση της εμβληματικής πλατείας Ομονοίας, με την υποστήριξη της κατασκευής νέου εντυπωσιακού συστήματος σιντριβανιών.

 

Μον Ρεπό

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης συμμετέχει στην ανάπλαση, προστασία και ανάδειξη  του Πάρκου του Μον Ρεπό, συμβάλλοντας οικονομικά στο κόστος ολοκλήρωσης μελέτης και σε ενέργειες καλλωπισμού του Πάρκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ