ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Tο Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “The People’s Trust” υλοποιούν για δεύτερη χρονιά το “TRUST THE CHANGE”, ένα πρόγραμμα στήριξης της μικροεπιχειρηματικότητας σε 10 νησιά των Κυκλάδων.

Στον πρώτο κύκλο του προγράμματος, 22 μικρές επιχειρήσεις από την Αμοργό, την Ανάφη, τη Δονούσα, την Ηρακλειά, την Κίμωλο, τα Κουφονήσια, τη Σίκινο, τη Σχοινούσα και τη Φολέγανδρο συμμετείχαν με επιτυχία, λαμβάνοντας οικονομική στήριξη συνολικού ύψους €100.000 για να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και συμβάλλοντας, με τον δικό τους τρόπο, στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το 2022, το “TRUST THE CHANGE” θα παρέχει οικονομική αρωγή μέχρι του ύψους των €5.000 σε έως 20 επιχειρήσεις που θα επιλεγούν από τα δέκα νησιά του προγράμματος “SeaChange Greek Islands”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σύντομο επιχειρηματικό σχέδιο στην ιστοσελίδα https://www.thepeoplestrust.org/trust-the-change. Η αίτησή τους θα αξιολογηθεί με βάση τα οικονομικά στοιχεία και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της προτεινόμενης επένδυσης.

Αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 14 Φεβρουαρίου έως και τις 18 Μαρτίου 2022. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα τέλη Μαρτίου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ