ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Μια σημαντική διάκριση απέσπασαν το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, η Lidl Hellas και η Crowdpolicy στα Hellenic Responsible Business Awards 2021, καθώς τους απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο «Υπεύθυνες Επιχειρήσεις & SDGs:Βιομηχανία, Καινοτομία και Υποδομές» για την πρωτοβουλία της πρώτης δράσης ανοιχτής καινοτομίας “Sup Free Hacathon”, στο πλαίσιο της εθνικής καμπάνιας «Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μια σημαντική βραδιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του ΣΕΒ.

Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards 2021 πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά, βραβεύοντας τις εταιρίες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Το βραβείο παρέλαβαν η Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης και η κα Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Hellas. Η κα Αγγελική Κοσμοπούλου κατά την απονομή είπε χαρακτηριστικά: «Ως Ίδρυμα τιμούμε πολύ τις συνεργασίες, ιδίως αυτές που δοκιμάζονται και εφαρμόζονται με επιτυχία στην πραγματική αγορά. Το Sup Free Hacathon είναι μια δράση που αφορά όλους μας και, κυρίως, το περιβάλλον!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ